Najmanjši tiskalnik na svetu z zmogljivostjo velikana

OKI C650 je najmanjši barvni tiskalnik, ki pa v zameno za kompaktnost ne žrtvuje zmogljivosti, produktivnosti in učinkovitosti.

Izbira tiskalnika se morda sliši preprosto, a ko se začnete poglabljati v vse razpoložljive funkcije, spoznate, da ima trg tiskalnikov velik nabor različnih izdelkov. Kaj iščete pri tiskalniku? Nekaj osnovnega ali tudi možnost skeniranja in kopiranja? Brizgalno ali lasersko tehnologijo? Po večurnem iskanju končno najdete tiskalnik, ki je dovolj zmogljiv za vaše potrebe in ima vse potrebne funkcije. Naletite na novo težavo, prostor oziroma velikost tiskalnika. Običajno visoko zmogljivi tiskalniki potrebujejo kar nekaj prostora za optimalno delovanje, kar pomeni, da so primerni le za določene prostore ali za podjetja, ki imajo namenski prostor za tiskanje. To pa je potrata dragocenega prostora. Potrebujete nekaj kompaktnega, ki vseeno ponuja visoko zmogljivost in ima poleg tega še dolgo življenjsko dobo.

To je tiskalnik OKI C650, ki je po besedah proizvajalca najmanjši A4 barvni tiskalnik, ki odpravi z predsodkom, da so kompaktni tiskalniki manj zmogljivi od svojih večjih bratov. OKI C650 svoje trditve okrepi z naprednimi funkcijami, trajnostnim bobnom in tonerji, s katerimi se postavi ob bok najboljšim tiskalnikom na trgu.

OKI C650: majhen, hiter in varčen

Tiskalnik OKI C650 je bil zasnovan s tehnologijo Space Saving, s katero so izdelali tiskalnik, ki se najbolje počuti v podjetjih, kjer je prostor premijska valuta. Zaradi majhne in robustne zasnove je primeren za skoraj vsak prostor. Uporabite ga lahko v skladiščih ali na proizvodni liniji, kjer bo kljuboval proizvodnim razmeram. Lahko ga postavite tudi v kiosk ali v zaledno pisarno, kjer potrebujejo kakovostno tiskanje. Fleksibilnost tiskalnika OKI C650 vas bo presenetila, saj ne boste mogli verjeti, kakšna zmogljivost se skriva v tem mini ohišju. Kljub temu, da so pri razvijanju tiskalnika C650 velik poudarek dali na kompaktnost, je OKI-jeva glavna prioriteta vseeno visoka zmogljivost in natančno ter hitro tiskanje.

OKI-C650-kompaktni-tiskalnik-A4-barvni-tiskalnik

Zakaj izbrati tiskalnik C650?

Kot že rečeno, se majhno ohišje prilega skoraj vsakemu prostoru. Postavite ga lahko na katero koli mesto, saj ne potrebuje veliko prostora za upravljanje. Celoten proces upravljanja in tiskanja poteka na sprednji strani, pri straneh pa potrebuje le 2 centimetra praznega prostora za kroženje zraka in lažje vzdrževanje.

Kljub manjši velikosti in skoraj ničelnemu vzdrževanju OKI C650 odlikuje hitrost tiskanja in sposobnost tiskanja različnih medijev. Natisne lahko do 35 črno-belih ali barvnih strani na minuto. Vgrajena LED tehnologija poskrbi, da bo vsaka izmed 35 natisnjenih strani enake kakovosti. Tiskate lahko iz različnih aplikacij, zaradi česar je ta tiskalnik izredno prilagodljiv. Sprejme medije velikosti od B8 do listov, dolgih 1,32 metra, s težo od 60 gsm do 256 gsm.

Kako se tiskalnik izkaže v praksi? Trgovci so primorani skoraj dnevno spreminjati promocijske materiale, akcijske ponudbe, POS materiale in podobno. Čaka jih dvojno delo, dnevna menjava in oblikovanje privlačnega marketinškega materiala. OKI C650 trgovcem omogoča, da dvignejo vizualno komunikacijo na višjo raven. Tiskalnik omogoča tiskanje na zahtevo, od vsakdanje dokumentacije do živahnega POS in promocijskega materiala, vključno s samostoječimi in visečimi pasicami, označbami, nalepkami za tla, okna in še več.

Gostinci bodo prav tako veseli dodatne pomoči. S tiskalnikom C650 lahko natisnejo personalizirane transparente, kartice, vodoodporne menije, bone, talne in okenske nalepke, materiale za dogodke in vse ostale promocijske materiale. Ste si v zadnjem trenutku premislili in drugače zamislili izdelek? Brez skrbi, OKI C650 se bo prilagodil vašim željam in natisnil tisto, kar si želite.

Podobno aplikativnost lahko pričakujete na skoraj vsakem področju. Izobraževalne ustanove ga lahko uporabljajo za tiskanje dokumentacij, učnega gradiva, potrdil in podobno. Zasnovan je tudi za varno tiskanje, saj s preverjanjem pristnosti uporabnika s šifriranjem in vnosom PIN kode ščiti osebne podatke študentov in zaposlenih. Ko je govora o izbiri pravega tiskalnika, C650 ustreza tudi zdravstvu, kjer poskrbi za tisk zaupne dokumentacije, zapestnic, testnih rezultatov, receptov in podobno.

OKI C650 je kompakten tiskalnik, na katerega se lahko zanesete na vsakem področju.